Крадецът вика: Дръжте крадеца! Това като мантра повтори няколко пъти Перата, за

...
Крадецът вика: Дръжте крадеца! Това като мантра повтори няколко пъти Перата, за
Коментари Харесай

Перата се перчи в съда, негови близки опитаха да изхвърлят репортерите от залата

Крадецът вика: Дръжте крадеца! Това като мантра повтори няколко пъти Перата, за когото Районна прокуратура-Асеновград внася искане в съда през днешния ден за установяване на мярка за неотклонение  „ задържане под стража “. " Аз съм тук поради делата, които повеждам против медиите. Те са заинтригуваните лица да самичък арестуван. В записа се вижда по какъв начин операторът ме блъска и ми бута телефона, който коства 2 хиляди лв. ", сподели Перата, представен от TrafficNews.bg.

След което съобщи, че той е потърпевшият, а не операторът. След това Перата показва юридически познания. Твърди, че без негово познание са разпитвали очевидците, а на всичкото от горната страна е държан повече от 72 часа в ареста. Според него потърпевшият няма здравна експертиза, само че той има. А без правосъдна експертиза не може да се каже каква е телесната щета. След което заключи, че делото е преднамерено и необективно.



Още в самото начало на съвещанието в залата на съда околните на Петър Низамов - Перата, се нахвърлиха на публицистите. " Изчезвайте! ", викаха те, след което полицията избутала рицарите на словото. Но... след лек спор в залата са позволени единствено кореспонденти без операторите.

Така за всички тук стана ясно, че основни виновници за всичко са... публицистите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР